Toplu Sms

Sir Ağda Yöntemleri

Sir Ağda Yöntemleri
Sir ağda, üretildikten sonra ya kartuş dediğimiz kendiliğinden döner başlıklı plastik tüplere ya da konserve dediğimiz metal kutulara doldurulur.Sir ağda sistemleri, ambalajına göre isimlendirilir: Kartuş Sitem ve Konserve Sistem. Bu iki sistem arasında bazı farklar bulunur, ancak her iki ambalajın içerisinde de aynı ürün bulunmaktadır.

Sistemlerin arasında, ürün veya kalite farkı yoktur, sadece uygulama farkları vardır.

Profesyonel bir salonda her iki sistemin de bulunması gerekir. Bir depilasyon uzmanının her iki sistemi de iyi kullanıyor olması beklenir. Dolayısıyla, salonda, ya İkili Kartuş Isıtıcı+ Konserve ısıtıcı ya da Kombine Isıtıcıdan en az birer adet bulunmasını tavsiye ederiz.     

KARTUŞ SİSTEM
Isıtıcı cihazda ambalajıyla beraber ısıtılmış 100 ml. sir ağda içeren kartuşlar, kendiliğinden döner başlıkları sayesinde incecik akar ve sürülür

Kartuş sistem, özellikle bacak, sırt, karın, kol gibi düz ve geniş yüzeylerde son derece pratiktir.  Çabuk ve kolay uygulama imkanı sağlar. Müşteriye özel uygulama fırsatı sunar. Uzmanın ve uygulama yapılan kişinin tercihine göre her bölgede uygulanabilir. Çok oylumlu, girintili çıkıntılı bölgelerde ve kılların çok uzun olduğu durumlarda uygulama biraz zorlaşabilir. Farklı bölgeler için farklı başlıklardan faydalanılabilir.

Kartuşların üç farklı kartuş başlığı vardır:
• Büyük Başlıklı Kartuşlar: Bacak, kol gibi geniş yüzeyler için idealdir.
• Küçük Başlıklı Kartuşlar: Daha dar alanlar (bikini, kolaltı, vb.) için idealdir.
• Minik Başlıklı Kartuşlar: Şerit halinde çalışma yapılması gereken yerler (kaş altı, bıyık, favori vb.) için idealdir.
Tanaçan kartuş başlıkları yüksek ısıda preslenmiştir; yapıştırma değildir. Bu sebeple yüksek basınç altında kalmadığı veya kesici, delici alet ile zedelenmediği sürece yerinden çıkması mümkün değildir.
Tanaçan Kartuş Ağdalarlar, 100 ml. ürün içerir ve bu miktar, bir kişiye komple ağda yapmak için yeterlidir. Tanaçan’ın kartuş ağdalarının kıvamı, en ideal uygulamayı yapmak üzere formüle edilmiştir. Bir Tanaçan kartuş - kişiden kişiye değişmekle beraber- ortalama beden ölçülerine sahip ve kıl yapısı normal yetişkin bir hanımın,  iki bacak, kol altları ve bikini bölgesini ağdalayacak miktarda ürün içerir.
 
KONSERVE SİSTEM
Metal kutular içinde bulunan 800 ml. sir ağda, ambalajıyla birlikte ısıtıcı cihazın içerisinde ısıtılıp spatula yardımı ile sürülür.
 
Konserve Sistem, uzmanın spatula ile daha rahat uygulama yapabildiği bir sistem olduğu için,  oylumlu, girintili, çıkıntılı yüzeyler ve kısmen dar alanlar başta olmak üzere tercihe göre ağda yapılması sakıncalı durum ve bölgeler dışında her yere uygulanabilir. Kartuş  ile girilemeyecek kadar oylumlu (kol altı, kasık v.b)  veya tüylerin çok olup kartuşların döner başlığına dolanmasından dolayı kartuş ile girilmesi çok uygun olmayan durumlarda idealdir. Küçük bölgelerin çalışılması için de uygundur.
Tanaçan Konserve Ağdalar, konserve 800 ml. ürün içerir ve bir kartuşun 8 katı kadardır. Dolayısıyla, bir konserve, 8 komple ağda yapmak için yeterli ürün içerir.
Sedefli  görüntüsü ışıltılıdır keyifli bir ağda için idealdir. İçerdiği Çinko Dioksit ile tahriş, pişik ve kızarıklık riskini en aza indirmeye yardımcı olur. Ergenlik dönem,ne yeni girmiş ve ağdaya ilk kez başlayacak olan bayanlarda güvenle uygulanabilir.

TABLET VE KALIP AĞDA SERİSİ
Reçinenin farklı şekillerde işlenmesi ile edilen kalıp ağdalar, konserve ağda gibi cilt üzerine  spatula ile uygulanır ancak sistemi kartuş ve konserve sistemden farklıdır. Ağda macun kıvamında ısıtılır, spatula ile uygulama yapılacak bölgeye kalın bir şekilde sürülür ve el ile çekilir.
Kartuş ve konservede ağdalarda kullanılan reçine kullanılmış olsa da farklı işlemlerden geçtiği için yapışkanlık oranı farklıdır. Hassas bölgelerde ve ciltlerde kullanımı tavsiye edilir.

Erkek salonları tarafından da öncelikli tercih edilmektedir.

Tablet ve Kalıp  Ağda Isıtma Yöntemi


Tablet Ağda Isıtıcı; Tablet ve kalıp ağdalar 400 ml özel cihazlarında ısıtılabilir. Cihazın kullanım aparatı cezve ağda ısıtıcının içine oturtularak içine ağdalar yerleştirilir ve macun kıvamına gelene kadar beklendikten sonra uygulamaya geçilir. Tablet ve kalıp ağdalar da tek kullanımlıktır. Kullandıktan sonra çöpe atılır.