Toplu Sms

Çene Estetiği Konusunda Bilinmesi Gerekenler

Çene Estetiği Konusunda Bilinmesi Gerekenler
Estetik ameliyatlar adı gibi estetik bir görüntü oluşturmaya yardımcı olan uygulamalardır. Kimi zaman gereklilik olsa da çoğu zaman istek ve arzulara hitap edecek şekilde gerçekleştirilir. Burun, yüz, göğüs ve benzeri operasyonlardan sonra, en fazla tercih edilen bir uygulama da çene estetiği oldu. Yine bayanların öncelikli tercihleri arasına giren bu ameliyatlarda amaç çoğu zaman güzel bir gülüş.

Keyif için bu kadar zahmete katlanılır mı demeyin. Sonucu keyif verecekse neden olmasın. Hemen hemen her bölgemize rahatlıkla uygulanan estetik cerrahiler, şimdi de çenemiz üzerinde gerçekleştiriliyor. Çene estetiği konusunda bilinmesi gerekenler bu tarz uygulamaların hangi seçeneklerden oluşmasıdır. Alt çenenin ileri geri alınması, üst çenenin ileri geri alınması, her iki çenenin sağa ya da sola çevrilmesi, her iki çenenin yukarı aşağı ilerletilmesi gibi durumlar için çene estetiği yapılabiliyor. 18 yaşından sonra yapılabilen bu ameliyatlar, herhangi bir sağlık tehlikesi içermedikçe daha küçük yaşlar için uygulanmıyor

Herkes güzel bir gülüş için yaptırmıyor tabi ki. Yemek yemede zorlanan ve lokmaları rahat çiğneyemeyen insanlar da bu estetik yönteme başvuruyor. Daha sağlıklı beslenebilmesi ve en önemlisi yemekleri çiğnemesi için zorunluluk olabiliyor. Çene estetiği konusunda bilinmesi gerekenlerden bir diğer madde ise, bu uygulamadan sonra hastanın rahat nefes alması, çiğnemesi ve yemek yiyebilmesi sağlanabiliyor. Bu konuda iyi bir uzmanla çalışmanız gerekiyor. Cerrahınızı iyi seçmeli ve tecrübelerinden yararlanabileceğiniz kişi olmasına dikkat etmelisiniz. İyi iletişim kurabileceğiniz, ne istediğinizi rahatlıkla anlatabileceğiniz bir doktorunuz olması işinizi ve hayatınızı kolaylaştıracaktır. Amacı ne olursa olsun, sonucunun başarılı olması önemlidir.