Toplu Sms

Hadise Nasıl Zayıfladı

Hadise Nasıl Zayıfladı
Hadise’ nin formu son günlerde göz dolduruyor. Eskiden balık etli diye tabir edeceğimiz Hadise son zamanlarda çok fazla kilo verdi.50 günde 13 kiloya yakın bir kilo veren Hadise bunu diyetisyenine borçlu. Fakat bu kiloların pek ucuz verildiğini söyleyemeyiz. Hadise verdiği her kilo başına diyetisyenine tam 1000 lira para verdi.Yani şimdiye kadar diyetisyeni Şeyda Coşkuna tam 13 bin lira ödedi.

Son derece sıkı bir diyet yapan Hadise yedi her yemeği gramı gramına ölçerek yedi.

 Yediği yemeklerin hepsi diyetisyeni Şeyda Coşkun tarafından hazırlanıp Hadise’nin evine yollandı. Bu sayede Hadise hazırlanan programa gramı gramına uydu ve hiç dışına çıkmadı. Hadise 67 kilodan 13 kilo vererek 54 kiloya düştü.Fakat Hadise 4 kilo daha vermeyi hedeflediğini ve Türkiye geldiği kilosuna yani 50 kiloya düşmek istediğini söyledi. Bu kiloları birazda Erol Köse’ye nispet yapmak için verdiği de söylentiler arasında. Hatırlayacağınız üzere aralarında gergin bir polemik yaşanmıştı.

Peki Hadise nasıl bu kadar kilo verdi ? İşte altta vereceğimiz diyeti uygulayan Hadise 50 günde 13 kilo verdi.

    Her gün dakikası dakikasına saat 6’da kalkıyor ve mutlak 30 dakika tempolu şekilde yürüyor.
    Bir gün kahvaltıda yulaf ezmesi , diğer gün omlet yemeyi tercih ediyor. Aynı anda hem peyniri, hem de yulaf ezmesini yemiyor. Yani karbonhidrat ile protein karıştırmamaya özen gösteriyor.
    Sıkça sebze yemeği yemeye çalışıyor. Ve yanında protein için kesinlikle yoğurt tüketiyor.
    Akşam yemeklerinde ise ızgara et ve balık yemeye dikkat ediyor.
    Ara öğünlerde ise ayran ve bitki çayları içiyor.

Protein oranını çok fazla azaltmıyor ve bu sayede kas kaybetmeden kilo veriyor.