Toplu Sms

Çatlak Tedavisi

Çatlak Tedavisi
Çatlak tedavisi için birçok yöntem denenmiştir. Çatlak tedavisi yaptığını iddia eden birçok krem ve jel vardır. Bunların hiçbiri ilaç değildir. Çatlak tedavisi için birçok yöntem denenmiştir. Bunların hiçbiri ilaç değildir. Çatlak tedavisi için geliştirilmiş bir ilaç yoktur. Günümüzde çatlak tedavisi için lazerler kullanılmaktadır. Fraksiyonel karbondioksit lazerlerin çatlak tedavisinde kullanımı sonucunda çok başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir. Bazı çatlakların tamamına yakınının kaybolduğu gözlenmektedir. Üstelik bu sonuçlar çatlakların eski ya da yeni olmasına bakılmaksızın alınabilmektedir.
 

Cilt çatlakları genelde kadınlarda görülen bir cilt sorunudur. Çatlakların hormonsal nedenlerle oluştuğu bilinmektedir. Ergenlik ve hormonsal değişimlerin olduğu her durumda çatlak oluşabilir. Bazen çatlaklar hızlı kilo alıp vermeye bağlı oluşabilir. Çatlaklar vücutta en çok karın ve üst bacakta özellikle kalça ve basende gözlenir. Renkleri ilk başta mor ilken daha sonra açık gri renge dönüşürler. Biz çatlak tedavisinde fraksiyonel karbondioksit lazeri kullanıyoruz. Karbondioksit lazer ile çatlak tedavisi 6 seansa kadar yapılabilmektedir. Çatlak tedavisinde fraksiyonel lazer etkisini dokunun yeniden iyileşmesini ve yapılanmasını sağlayarak yapmaktadır. Fraksiyonel lazer çatlak tedavisi sonrası ciltte yeni kollajen ve elastin dokusu oluşur. Yeni oluşan dokularla birlikte bu yapı çatlakların iyileşmesini sağlar.
 

ÇATLAK TEDAVİSİ FİYATLARI

Çatlak tedavisi ayda bir kere uygulanır. Çatlak tedavisi fiyatları uygulanan bölgenin genişliğine göre belirlenir. İsteyenlere ihtiyaca göre 3 seanslık paket çatlak tedavisi fiyatları da sunulmaktadır. Çatlak tedavisi fiyatları ve diğer indirimler için bu tür merkezlerden  ön görüşme randevusu almalısınız. Ön görüşmelerden ücret 
alınmamaktadır.