Toplu Sms

Bronz Bir Tene Nasıl Sahip Oluruz

Bronz Bir Tene Nasıl Sahip Oluruz
Yaz yakşaltıkça kadınların bronzluk çabaları daha da artıyor.Peki bronz bir tene sağlıklı bir şekilde kavuşmanın çareleri nelerdir?  
İşte sağlıklı brozlaşma önerileri;

-Büyük bir şemsiye altında veya ağaç gölgesinde bile UV ışınlarının P'si cildimize temas edebiliyor.Uzmanlar bronzlaşmanın sağlıklı olmadığını söylüyorlar.Fakat bronz tenden vazgeçemiyorsanız,gölgede güneşlenmeyi tercih edin.Böylece güneş ışınlarından daha az zarar görmüş olursunuz.

-Uzmanlar vücudumuzu zararlı ışınlardan korumak için,5-6 tatlı kaşığı kreme ihtiyacımız olduğunu söylüyor.Yani 200 ml'lik bir ürünü 1 haftada tüketmelisiniz.

-Bikini izi yapmayan özel kumaştan üretilmiş ürünleri piyasada bulmak mümkün.Herhangi bir bikini ile güneşlendiğinizde iz kalmasını istemiyorsanız,daha küçük parçaları tercih etmelisiniz.

-UV ışınları suyun 30 cm derinliğine kadar yansıyabiliyor.Bu nedenle güneş kremlerinden suya dayanıklı olanları tercih edin.

-Kumsalda hareket etmek metabolizmanın hızlanmasına ve tüm hücrelerinize daha çok besleyici maddelerin ulaşmasını sağlar.Böylelikle daha fazla yağ yakarsınız..Cildinizdeki  hücreleri serbest radikallere karşı koruyabilir ve sonuç olarak kırışıklıkların oluşması engeller.

-Normal parfümler yaz aylarında kullanıldığında güneş lekelerine yol açabiliyor.Bu lekelerin oluşmaması için,hafif kokulu ve cildi tahriş etmeyen ürünler kullanmalısınız.