Toplu Sms

Ciltteki kırışıklıkları gidermek için hangi yöntemler uygulanabilir

Ciltteki kırışıklıkları gidermek için hangi yöntemler uygulanabilir
Özellikle 30’lu yaşlardan itibaren ciltte oluşan mimik çizgileri, 40’lı ve 50’li yaşlardan sonra daha belirgin hale gelmeye başlar.Özellikle 30’lu yaşlardan itibaren ciltte oluşan mimik çizgileri, 40’lı ve 50’li yaşlardan sonra daha belirgin hale gelmeye başlar.

 

Eğer kırışıklıkları önlemekte geç kaldıysanız ve aynaya bakmak size eskisi kadar keyif vermiyorsa cilt kırışıklıklarını gidermek için uygulanan tedavi yöntemlerine başvurabilirsiniz.
 

En sık kullanılan tedavi yöntemleri

Kolajen takviyesi: Kırışıklık tedavisi için en çok tercih edilen yöntemlerden biri olan bu takviye ile cilde kolajen, yağ ya da doku enjekte ederek çizgilerin içleri dolduruluyor ve cildin daha düzgün bir görünüm alması sağlanıyor.

Lifting yöntemi: Yüz gerdirme operasyonu. Yaşlanan, kırışan ya da sarkan cildin gerilmesi ile daha genç bir görünüme kavuşmak mümkün.

LPG yöntemi: Cilde kalınlık veren dokular uyarılarak derinin incelmesi önleniyor.

Lazer yöntemleri: Lazer teknolojisi ile cildi yeniden yapılandırmak ve yaşlanma etkilerini geciktirmek mümkün. Deri altına ve cilt üstüne yapılabilen bu yöntemler ile cildin güneş ya da yaşlılığa bağlı hasarlı bölümleri yok ediliyor ve deri altında yeni hücrelerin çoğalması ile birlikte cilt yeniden yapılanıyor.

Deri altına yapılan lazerlerde ise, cilt altındaki hücreler uyarılıyor ve ciltte gençleşme ve gerginlik sağlanıyor. Lazer yöntemi ile kaş düşüklüklerinden, güneş lekelerine kadar her türlü problemi gidermek mümkün.

Kimyasal ve bitkisel peeling yöntemleri: Bu yöntemlerle cildin üst tabakası soyuluyor ve cildin daha genç, canlı ve pürüzsüz görünmesi sağlanıyor.