Toplu Sms

Havaianas ile yaza geri sayım başlasın!

Madem havalar ısınmaya başladı, yazla ilgili postlara ağırlık vermenin zamanı geldi. Konu yaz olunca da Havaianas’sız olmaz tabii ki:) Dünya flip flop modasının öncü markası Havaianas, 2014 Yaz sezonu için hazırladığı yeni koleksiyonunda, yine birbirinden keyifli ve renkli modeller sunuyor.
havaianas
 89.90 TL.slim animals_C_areia.89.90 TL. slim camuflada_C_0verd oliva
Neşeli ve rengarenk modelleri ile tüm dünyayı fetheden Havaianas‘ın 2014 Yaz Koleksiyonu, Beymen, Intersport ,Boyner, YKM, Zeki Triko, Markapark, Bambi,www.zizigo.comwww.morhipo.com’da 39.90 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.
Havaianas’tan bir haberim daha var!  “Valentino for Havaianas” koleksiyonu Nisan ayında Beymen’lerde satışa sunulacak. Ünlü tasarımcı Valentino, yılın modası kamuflaj desenini, meşhur zımbalarını ve Havaianas’ın rahatlığını bir araya getirmiş ve ortaya muhteşem bir koleksiyon çıkmış. Küçük bir uyarı; sadece Beymen Mağazaları’nda exclusive olarak satışa çıkacak neon ve haki tonlardaki “Valentino for Havaianas” koleksiyonu sınırlı sayıda bulunacak. Yani Nisan ayı geldiğinde elinizi çabuk tutmakta fayda var:)
fashion_news_valentino_havaianas