Toplu Sms

Erkekler Hakkında Yanlış Bildiğiniz 10 Gerçek

Kim demiş her erkek aynıdır. Aralarında bazıları var ki her kadının aradığı, hayali olan erkek tarzı. İşte size yıllardır sadece hayal denilen ve gerçekte elbette var olan erkekler hakkındaki 10 gerçek…

10- İSTERLERSE MÜKEMMEL BİR AŞÇI OLABİLİRLER

her-kadinin-hayali-4
Burada kilit nokta isterlerse kelimesi. Çünkü erkeklerin kafasına koyup da yapmayacağı çok az şey vardır. Ve yemek yapmak da herkesin harcı değildir. O yüzden diyebiliriz ki bazı erkekler kadınlardan çok daha güzel yemek yaparlar.

9-GÖMLEKLERİ JİLET GİBİ ÜTÜLEYEBİLİRLER

ÜTÜ
Ütü yapmak kadın için de tam bir eziyettir. Severek yapan daha tanımadım. Ama bazı erkekler var ki iddialı iddialı konuşurlar ve dediklerini de yaparlar bir bakmışsınız gömlekler jilet gibi olmuş.

8- MÜTHİŞ YER SİLERLER

bigstockphoto_cleaning_man_45784141
Aslında bahanedir erkke temizlik mi yaparmış, ben yapamam , beceremem lafları. Sırf kaçmak içindir işlerden. Ama bazı erkekler var ki mükemmel temizlik yaparlar ve harika yer silerler. Tek bir toz dahi bulamazsınız.

7-ÇOCUK DA BAKARLAR KARİYER DE YAPARLAR

AŞCI
Gerçekten bazı erkeklere imreniyorum. Sorumluluklarının fazlasıyla farkındalar. E çocuğu kadın tek başına yapmadığına göre ve o evde de tek başına yaşamadığına göre hayat müşterek. Ve gerçekten de bunun farkında olan erkekleri tebrik ediyorum. Hem güzel çocuk bakıyorlar hem de eşlerine destek oluyorlar. Size yıldızlı aferim!

6-ERKEKTEN ÇOK İYİ DOST OLUR

ilis005802
Kadınlar genelde hem cinslerini kıskandıklarından dostluklar sekteye uğrayabiliyor ama erkekten dost olmaz diyenlere de en iyi dost erkekten oluyor! Bu gerçeği unutmayın. Çünkü ne bir kıskançlık ne bir fesatlık (eğer gerçekten dostsa) kadının diğer kadına duyduğu kıskançlık kadar yoğun olamaz.

5-ROMANTİZMİN KRALINI YAPARLAR

romantik-yatak-odasi-susleri
Erkeklerin hassas noktaları vardır işte oraya dokunduğunuzda size romantizmin kralını yaparlar.

4-GÖNÜL ALMASINI BİLİRLER

t
Hatalarını fark edip güven tazelemeye uğraşan erkeklerin çabasını da takdir ediyoruz.

3-KIZLARDAN DAHA MERAKLIDIRLAR

TRİP TEL
Kadınlara çok kıskanç ve meraklı denir ama erkekler de en az kadınlar kadar meraklıdırlar.

2-KADINLARDAN ÇOK KAFA ÜTÜLERLER

triğ3
Dır dır konuşma kafa ütüleme cümlesi aslında bazı erkeklere cuk diye oturuyor. Çünkü bazı erkekler kadınlardan çok daha fazla kafa ütülüyor hem de boş konuşuyorlar.

1-OLDUKÇA HIZLI MESAJ YAZARLAR

trip

Ben mesaj yazmayı sevmem konuşmak daha makul diyen erkeklerin çoğu aslında tek elle takır takır mesaj yazabilirler. Hem de hızına yetişemezsiniz.