Toplu Sms

Sir Ağda Çeşitleri

Sir Ağda Çeşitleri
Pudrasız Ağdalar, 1. Şeffaftır. 2. Pudra içermez. 3. Çok kuvvetlidir. 4. Hassas cilt ve bölge uygulamalarında, önden, cilde talk pudrası sürülmesi tavsiye edilir.5. İki çeşidi vardır: Natürel (katkısız) ve Azülen (Natürel + Yeşil Doğal Boya)
Natürel ile Azülen arasındaki tek fark renktir

Depilissima Natürel Sir Ağda:Birinci kalite pudrasız, katkısız, natürel sir ağdadır. Doğal bal renginde ve şeffaftır.
Kuvvetli bir ağdadır. Ürün gamının klasikleşmiş ürünüdür.  

Depilissima Azülen Sir Ağda: Natürel Ağdadan tek farkı, içerdiği doğal yeşil boyadır.(Klorofil) Yeşil ve şeffaf rengi dışında, Natürel Ağda ile birebir aynı özellikleri taşır.
Yaprak yeşili renkte ve şeffaftır.  Kuvvetli bir ağdadır


2. İNCE PUDRALI SİR AĞDALAR:

Depilissima Ekstra Yumuşak Sedefli: Sir Ağda
Hassas bölge ve ciltler dışında doğrudan uygulanabilir. Hassas bölge ve ciltlerde cildin reaksiyonuna göre, önden, cilde pudra uygulanması tavsiye edilir. Pudralı
olduğu için natürel gibi şeffaf değil, daha koyu bal rengidir.
Az miktarda pudra içerdiği belli olsun diye içine sedef katılmıştır. Isıtıldığında kıvamı natürele nazaran daha yoğundur.
• Sedeflidir.
• Işıltılıdır.
• İnce Pudralıdır. (Az miktarda pudra içerir)
• Koyu Bal Rengidir.
• Pudrasız ağdalara nazaran daha kıvamlıdır.  

DEPILISSIMA BİTKİ ÖZLÜ SERİ (PURE ESSENTIAL OIL WAX)

Tanaçan’ın ince pudralı ve bitki özleri içeren ağda grubudur. Sedefli ağda gibi az miktarda pudra ve ayırt edilebilmesi için sedef içerir. Işıltılıdır. Pudrasız ağdalara nazaran daha yoğun kıvamlıdır. Kullanım alanı sedefli ile aynıdır. Tıp ve eczacılıkta kullanılan şifalı bitkilerin özlerini içeririler. Hoş kokuları sayesinde aromaterapik bakım yapılmasını sağlar.
• Sedeflidir ve ışıltılıdır.
• İnce Pudralıdır. (Az miktarda pudra içerir)
• Pudrasız ağdalara nazaran daha kıvamlıdır.              
• Şifalı bitki özleri içerir.
• Aromaterapik ve hoş kokuludur.
• 4 çeşidi vardır: Litzea Bitki Özlü, Melissa Bitki Özlü, Fesleğen Bitki Özlü, Biberiye Bitki Özlü
• Birbirlerinin arasında bir fark yoktur. Hepsi aynı kalite ve kıvamdadır. Sadece içine eklenen bitki özleri farklıdır. Bundan dolayı renk ve kokuları da farklıdır.

Litzea Bitki Özlü Sir Ağda: Litzea, Kolombiya’da yetişen, sarı çiçekli bir tür limon ağacıdır. Defnegillerdendir. Limoni, ıtırlı bir kokusu vardır. Canlandırıcı, tazeleyici, arındırıcı özellikler taşır.
 
Litzea Bitki Özlü Sir Ağda, sedefli, ışıltılı, ince pudralı bir ağdadır. Şifalı Litzea bitkisinin özlerini içerir. İçerdiği az miktarda pudra sayesinde, hassas bölge ve ciltler haricinde alta pudra sürmeksizin doğrudan kullanılabilir. Aromaterapik ve hoş kokulu bir servis sunulmasını sağlar.

Melissa Bitki Özlü Sir Ağda: Melissa, pembe çiçekli şifalı bir bitkidir. Çiçeksi, yumuşak bir kokusu vardır. Tıp, eczacılık ve kozmetik sektörlerinde pek çok alanda kullanılır.
Melissa Bitki Özlü Sir Ağda, sedefli, ışıltılı, ince pudralı bir ağdadır. Şifalı Melissa bitkisinin özlerini içerir. İçerdiği az miktarda pudra sayesinde, hassas bölge ve ciltler haricinde alta pudra sürmeksizin doğrudan kullanılabilir. Aromaterapik ve hoş kokulu bir servis sunulmasını sağlar.

Biberiye Bitki Özlü Sir Ağda : Biberiye, koyu yeşil renkli, iğne gibi küçük yaprakları olan şifalı bir bitkidir. Itırlı ve biberli bir kokusu vardır.
Biberiye Bitki Özlü Sir Ağda, sedefli, ışıltılı, ince pudralı bir ağdadır. Şifalı Biberiye bitkisinin özlerini içerir. İçerdiği az miktarda pudra sayesinde, hassas bölge ve ciltler haricinde alta pudra sürmeksizin doğrudan kullanılabilir. Aromaterapik ve hoş kokulu bir servis sunulmasını sağlar.

Fesleğen Bitki Özlü Sir Ağda: Fesleğen, açık yeşil renkli, hoş kokulu, minik beyaz çiçekleri olan bir bitkidir. Hoş kokusu ile hem pencere önleri, bahçelerde saksılarda yetiştirilir, hem de gıda, ilaç, eczacılık ve kozmetik sektöründe kullanılır.
Fesleğen Bitki Özlü Sir Ağda, sedefli, ışıltılı, ince pudralı bir ağdadır. Şifalı Fesleğen bitkisinin özlerini içerir. İçerdiği az miktarda pudra sayesinde, hassas bölge ve ciltler haricinde alta pudra sürmeksizin doğrudan kullanılabilir. Aromaterapik ve hoş kokulu bir servis sunulmasını sağlar.

KALIN PUDRALI SİR AĞDALAR:

DEPILISSIMA MEYVE AROMALI SERİ (FRUIT WAX)

Tanaçan’ın meyve aroması içeren rengarenk serisidir. Bitki özlü serinin bitki özleri içerdiği gibi meyve özü içermezler, çünkü meyvelerin özünde yoğun olarak glikoz (şeker) vardır ve şeker kıl köklerini besler. Bu sebeple içerisinde meyve özü yerine sadece meyve aroması (koku ve renk veren maddeler) kullanılır. Dört çeşidi vardır:
 


Meyve Aromalı Seri:
• Meyve aromalıdır.
• Kalın pudralıdır ve İnce Pudralı ağdalara (sedefli ve bitki özlü ağdalar) nazaran daha yoğun kıvamlıdır.
• Pudrasız ve ince pudralı gruba nazaran daha kalın sürülür.
• Altına pudra sürülmeksizin, doğrudan uygulanabilirler.
• Özellikle hassas bölgeler, terlemenin çok olduğu bölgeler ve durumlar için uygundur.
• Canlı renklerde ve mattır. (şeffaf değil)
• Hoş kokuludur ve aromaterapik bakıma olanak sağlar.
• Birbirlerinin arasında bir fark yoktur. (Elma, Limon, Kavun, Muz) Hepsi aynı kalite ve kıvamdadır. Sadece aromaları (renk ve koku) değişiktir.

DEPILISSIMA EGZOTİK SERİ
Natürel ağdaya, bol miktarda pudra ve birbirinden keyifli aromaların eklenmesi ile elde edilen ağdalardır. Böylelikle ürün önden pudra uygulaması yapılmaksızın kullanılabilir.  Natürel ve Azülen ağdaya oranla çok daha yoğun, Sedefli ve Bitki Özlü ağdalara oranla daha yoğun, Meyve Aromalı ağdalar ve Özel Ağda Serisi ile aynı kıvamlıdır. Bol pudra içerdiklerinden transparan özellikleri bulunmaz. Krem gibi yoğun kıvamlı sürülür. Arılardan elde edilen doğal bal mumu olan Cera Alba (Sera Alba) içerir. Keyifli bir bakım sunmak için idealdirler.

ÇİKOLATA AROMALI SİR AĞDA
Çikolatanın mutluluk hormonu salgısını artırdığını ve neşelenmemizi sağladığını hepimiz biliriz. Bilinen en iyi afrodizyaklardan da biridir çikolata. Depilissima Çikolata Aromalı Sir Ağda, ağda yaptırırken bile çikolata zevkinden mahrum kalmak istemeyen ve çikolatanın keyif veren kokusunu her an hissetmek isteyen çikolata müptelaları için geliştirildi. Adeta çikolatalı puding sürer gibi yapılan ağda ile müşterilerinizi mest etmek artık mümkün. Bol miktarda pudra içeren, yoğun kıvamlı, kremsi sürülen, çikolata kokulu  ve sütlü kahve renginde bu ağda, her bölge için kullanılabilir.

VANİLYA  AROMALI SİR AĞDA
Vanilya pek çok aromaterapistin rahatlatıcı ve huzur verici özellikleri sebebiyle tercih ettiği  aromaların başında gelir. Depilissima Vanilya Aromalı Sir Ağda, ağda yaptırırken bu rahatlık ve sakinliği hissetmek isteyen ve şekerli kokusu ile çocukluk günlerindeki yeni pişmiş kurabiye kokusunu özleyenler için geliştirildi. Adeta vanilyalı puding sürer gibi yapılan ağda ile müşterilerinizi mest etmek artık mümkün. Bol miktarda pudra içeren, yoğun kıvamlı, kremsi sürülen, vanilya/şeker kokulu  ve çok açık krem rengide bu ağda, her bölge için kullanılabilir.
 

HİNDİSTAN CEVİZİ   AROMALI SİR AĞDA
Hindistan Cevizi, size Bahamaları mı, Maldiv Adalarını mı, yoksa Fildişi Sahillerini mi  hatırlatıyor? Hindistan Cevizi kadar egzotik bir meyve var mıdır? Depilissima Hindistan Cevizi  Aromalı Sir Ağda, ağda yaptırırken bile tropikal bir adada güneşlenmenin keyfini çıkartır gibi hissetmek isteyenler için geliştirildi. Adeta hindistan cevizi aromalı puding sürer gibi yapılan ağda ile müşterilerinizi mest etmek artık mümkün. Bol miktarda pudra içeren, yoğun kıvamlı, kremsi sürülen, hindistan cevizi kokulu  ve krem rengide bu ağda, her bölge için kullanılabilir.

ÖZEL AĞDA SERİSİ:
Titanium Kremsi Pudralı Sir Ağda: Bol miktarda titanyum pudrası içerir. Titanium Kremsi Sir Ağda, pembe renkli ve yoğun kıvamlıdır. Pudrasız ve ince pudralı ağdalara nazaran daha kalın sürülür. Hassas bölge ve ciltler başta olmak üzere, cilde pudra sürülmeksizin direk uygulanabilir. Mattır. (Şeffaf değil) Parfümsüz olduğundan, parfüm alerjisi olanlar veya parfüm sevmeyenler tarafından kullanılabilir.

Talco Talk Pudralı Sir Ağda: Bol miktarda talk pudrası içerir. Beyaz renkte ve yoğun kıvamlıdır. Pudrasız ve ince pudralı  ağdalara nazaran daha kalın sürülür. Hassas bölge ve ciltler başta olmak üzere, cilde pudra sürülmeksizin direk uygulanabilir. Mattır. (Şeffaf değil) Parfümsüz olduğundan, parfüm alerjisi olanlar veya parfüm sevmeyenler tarafından kullanılabilir.

Zinco Talk Pudralı Sir Ağda: Bol miktarda pudra içeren, yoğun kıvamlı, kremsi sürülen ve kırık beyaz renkte bir ağdadır. Sedefli  görüntüsü ışıltılıdır keyifli bir ağda için idealdir. İçerdiği Çinko Dioksit ile tahriş, pişik ve kızarıklık riskini en aza indirmeye yardımcı olur. Ergenlik dönem,ne yeni girmiş ve ağdaya ilk kez başlayacak olan bayanlarda güvenle uygulanabilir.

TABLET VE KALIP AĞDA SERİSİ
Reçinenin farklı şekillerde işlenmesi ile edilen kalıp ağdalar, konserve ağda gibi cilt üzerine  spatula ile uygulanır ancak sistemi kartuş ve konserve sistemden farklıdır. Ağda macun kıvamında ısıtılır, spatula ile uygulama yapılacak bölgeye kalın bir şekilde sürülür ve el ile çekilir.

Kartuş ve konservede ağdalarda kullanılan reçine kullanılmış olsa da farklı işlemlerden geçtiği için yapışkanlık oranı farklıdır. Hassas bölgelerde ve ciltlerde kullanımı tavsiye edilir.

Erkek salonları tarafından da öncelikli tercih edilmektedir.

Tablet ve Kalıp  Ağda Isıtma Yöntemi

Tablet Ağda Isıtıcı; Tablet ve kalıp ağdalar 400 ml özel cihazlarında ısıtılabilir. Cihazın kullanım aparatı cezve ağda ısıtıcının içine oturtularak içine ağdalar yerleştirilir ve macun kıvamına gelene kadar beklendikten sonra uygulamaya geçilir. Tablet ve kalıp ağdalar da tek kullanımlıktır. Kullandıktan sonra çöpe atılır.