Toplu Sms

TRENDY MOMMY DOĞUM SONRASI TOPARLAYICI KORSE BEYAZ XL










Trendy Mommy Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse

Doğum sonrasında daha şekilli görünmeye ihtiyacı olan vücut hatları için korse kullanmak, hemen hemen her yeni annenin ihtiyacıdır. 

Trendy Mommy toparlayıcı korse, son derece şık dizaynı ve önemli özellikleri ile yeni annelerin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren bir üründür.

Göbeği,basenleri ve popoyu, vücudu sıkmadan ve rahatsız etmeden tamamen sarar. Popo bölümündeki,ürünün bütününden farklı ve daha ince örülmüş bölüm, terlemeyi azaltır. Korse kullanan kadınnların bir çoğu,korsenin vücutta tutunamayıp aşağı doğru düştüğünü ve bel kısmının kıvrılarak giysiler altında pot yapmasından şikayet ederler. Trendy Mommy toparlayıcı korsenin bel kısmının iç bölümünde bulunan silikon bant,vüdüca ya da giysiye yapışarak,ürünün annenin üzerinden düşmesini ve kıvrılmasını engeller. Bir çok korsenin aksine vücudu kesinlikle sıkmaz. Beden büyümelerinde ya da küçülmelerinde dikişsiz özelliği ve esnekliği sayesinde değişik ölçülerdeki bedenlere rahatça oturur. Oeko Tex 100 Standardı, ürünün hiç bir şekilde kanserojen madde,ağır metaller,alerjik renk maddeleri taşımadığını ve vücudun pH değerine uygun olduğunu garanti eder.Tedarikci Kodu:TRN-13497BYZL-XL