Toplu Sms

OXY - BRONZ Vitiligo sorunu yaşayanlara çözüm sunuyor!!

Vitiligo, vücut derimizi rengini oluşturan pigment kaybı nedeniyle, cildin beyazlaşması şeklinde seyreden kozmetiksel rahatsızlıktır. Vitiligo rahatsızlığı vücudun daha çok el, yüz, ayak, dirsek gibi bölgelerinde görülür ve beyaz lekeler yama şeklindedir. Bu beyazlıklar çok küçük olabildikleri  gibi bazen de çok büyük olabiliyor. Hatta bütün vücut derisini  kaplayabiliyor. Özellikle yaz aylarında yani güneş ışınlarının yoğun olduğu zaman, beyaz lekeler belirginleşir daha çok açığa çıkar. Beyaz bölgeler ultraviyole ışınına karşı hassas olurlar ve bronzlaşamazlar lekeler olduğu gibi kalır. Yani vitiligo rahatsızlığı olan kişilerin güneşlenmeleri zararlıdır. Oxy - Bronz yöntemi ile bir buçuk saatlik bir seans ile hem ciltteki ton farklılıklarını ortadan kaldırabilir hem de güneşsiz bronzluğun keyfini kazanırsınız.
Vitiligo sorunu yaşayan kişilerin, ciltlerinde görülen beyaz lekelerin tedavi edilmesi ve cildin eski haline dönmesi nadirdir. Yani pek rastlanmamıştır. Kadın veya erkek olsun, kişilerde yarattığı estetik görüntü rahatsızlığı, ciddi psikolojik sorunlara neden olabilir. Bu nedenle estetik görüntü rahatsızlığı, karşımıza kozmetiksel bir sorun olarak çıkıyor. Günümüzde, deride görülen renk değişimini Oxy - Bronz ile eşitlemek mümkün. Oxy - Bronz ile vitiligo sorunu yaşayan kişilere dünyada ilk ve tek çözüm sunuyor.
Oxy - Bronz uygulama detayları
Uygulamanın ilk aşamasında vücuttaki ölü deri peeling ile temizleniyor. Çünkü sağlıklı ve homojen bir bronzluğun yolu bakımlı bir ciltten geçiyor. Ardından cilde renk ve nem veren bitkisel serum oksijen basıncıyla cilde nüfuz ediyor. Oxy - Bronz uygulama sonucunda deride renk kaybının ortadan kalkmasına ve derinin eşit doğal rengine kavuşmasına yardımcı oluyor.
Sonuç bir buçuk saat ve bir seans gibi kısa sürede, yüz, boyun ve dekolte vücudun her bölgesine eşit dağılmış bir bronzluğa sahip olunuyor. Vitiligo sorunu yaşayan kişiler günlük yaşantılarına huzurlu bir şekilde devam edebiliyorlar.