Toplu Sms

Braun Silkepil Cımbızlı Epilasyon Cihazı

Braun Silkepil-5185 40 Cımbızlı Epilasyon Cihazı



ÜRÜN FİYATI: 117,29 TL




Braun Silkepil Beauty 5185 Epilatör

Braun Silkepil Young Beauty 5 /5185 Epilatör

Silk-Epil 5 Young Beauty epilatörleri kullanımı kolaydır. Kendi banyonuzda kullanabilirsiniz. Braun 5185 epilatör çok kısa tüyleri bile narin bir şekilde kökünden alır. Böylece istediğiniz her an pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Beklemek yok, dağınıklık yok. Ayrıca tüyler daha ince ve küçük olarak büyüdüğünden, fırça gibi tüylere de bir son verir.
Narin bir epilasyon deneyimi elde etmeyi garantilemek için, masaj tekerleklerini ve bir soğutucu buz eldivenini içeren eşsiz çift etkili Rahatlık Sistemi vardır. Dolayısıyla size sadece güzelliğinizi hissetmek kalır.
Braun Silkepil Beauty 5185 Epilatör

Braun Silkepil Young Beauty 5 /5185 Epilatör Özellikleri

Rahatlık sistemi Masaj ve soğutma: Silkepil Young Beauty 5185, ektra narin epilasyon için cildi aktif bir şekilde uyaran ve epilasyon öncesi cildinizi soğutup hazırlayarak epilasyon sonrası onu rahatlatan yüksek frekanslı masaj tekerleklerine sahiptir.
Close-grip teknolojisi: Braun’un teknolojik ilerlemesi epilasyonu daha önce hiç olmadığı kadar verimli kılıyor. 40 cımbız en kısa tüylerin (0,5 mm) bile daha iyi alınabilmesi için en uygun açıda yaklaşarak cilde daha yakın bir noktada tüyü tutacak şekilde tasarlanmıştır.
Braun Silkepil Beauty 5185 Epilatör

Braun Silkepil Beauty 5185 ile Daha Fazla Rahatlık

Oynar başlık: Silk-épil 5 epilatör, 15 derece ileri ve geri dönebilen esnek bir başlığa sahiptir. Daha fazla rahatlık ve maksimum kapsama için vücut çizgilerine daha fazla uyum sağlayabileceği anlamına gelir. Ayrıca optimum kullanım pozisyonunun sağlanacağını da garantiler.

SoftLift Uçlar düz duran saçları bile etkili bir şekilde kaldırıp epilasyon için cımbızlara doğru yönlenmelerine yardım eder.


Smartlight, epilasyon süresince size rehberlik etme konusunda kolayca yardım ederek hiçbir tüyün kaçırılmaması için en ince tüyleri bile aydınlatır.