Toplu Sms

Kısa Saç İle Daha Erkeksi Görünün


Saç modelleri her sezon birbirinden değişik bir ivme gösteriyor. Herkes modaya müsait giyinmeye ve buna bağlı şekilde trend haline gelen başka aksesuar ve saç modelleri bu gibi mühim durumları aksatmamaya çalışıyor. 2013 yılındaki erkek saç modellerine bakacak olursak genel olarak ayrıcalıklı tarzlarda saç modellerini görüyoruz. Kısa, uzun, kıvırcık, dalgalı bu gibi daha oldukça çok model ön plana çıkıyordu.

lakin 2013 sonlarına doğru beyler arasında trend olan hatta sanat camiasında birçok ünlü isimde rastladığımız kısa saç rağbet görmeye başladı. baylar sağ ve sol kesimlerden yani kulak üstlerinden saçlarını üst ve ön kısımlara göre daha çok fazla kestirerek yukarda daha çok saç bırakıp sağ ve ya sol çapraz kısma doğru saçlarını taramaya başladılar.

Bu model 2014’ün erkek saç modelini belirledi ve her 5 erkekten en az 2’sinde bu model saçı görmekteyiz. hal böyle olunca kuaförler sebebi ile kısa saç modelinin daha da geliştirilmesi ile saçlar yanlardan ve arkalardan çok kesilerek düz olarak bir şekilde öne doğru taranarak yüzün tam olarak açılması sağlanıp daha erkeksi bir görünüm kazandırılmaya çalışıldı.