Toplu Sms

Batıklara Bitkisel Çözümler

Aspirinle Batıklara Çözüm!

Bir buçuk bardak suyu kaynatın ve içine 5 adet aspirin atarak eriyene kadar iyice karıştırın. Dibine çöken tortu dışında karışımı püskürtme başlığı olan bir şişeye doldurun. Haftada bir kez bacaklarınıza uygulayın. En az 2 saat bekleyin ve kese yaptıktan sonra su ile durulayın. Batıklarınızla oynamış, beneklere ve lekelere yol açmışsanız bu sprey sayesinde yeniden bacaklarınızın eski görünümüne kavuşabileceksiniz.

Soda ve Limonla Batıklara Çözüm!

Duştan çıkmadan önce bacaklarınızı keseleyin ve önceden hazırladığınız bir çay bardağı soda ve limon suyunu pamukla bacaklarınıza sürün.  

Şekerle Batıklara Çözüm!

Şekerin mucize etkisi de uygulandığı yüzeye zarar vermeden temizlemesi, ölü derileri ve batıkları yok etmesidir… 4 çorba kaşığı çay şekerini yarım çay bardağı limonla karıştırıp bacaklarınıza masaj yapın.

Lazer Epilasyonla Batıklara Kesin Çözüm!

6 aydan fazla süredir lazer epilasyon yaptıran biri olarak batıklar için en iyi çözüm olduğunu söyleyebilirim. Mantığı da çok basit: tüy olmadığı için kıl dönmesi de batık da olmuyor ve siz avuç içiniz kadar pürüzsüz bir tene sahip olmanın keyfini yaşıyorsunuz…