200 gr. elma
500 gr. buğday yağı
30 gr. balmumu
10 gr. lanolin
100 gr. elma çiçeği
Elmayı püre haline getirip çelik tavada ısıtın. Ayrı bir tencerede buğday yağı, balmumu, lanolini kıvama getirmek için karıştırarak ısıtın. Elma püresini de katın. Elma çiçeğini demleyip süzün. Karışımın içine azar azar katın. Hepsini tekrar ısıtıp süzgeçten geçirin. Krem kıvamına gelince cam kavanoza koyun. Her gün kullanın.
500 gr. buğday yağı
30 gr. balmumu
10 gr. lanolin
100 gr. elma çiçeği
Elmayı püre haline getirip çelik tavada ısıtın. Ayrı bir tencerede buğday yağı, balmumu, lanolini kıvama getirmek için karıştırarak ısıtın. Elma püresini de katın. Elma çiçeğini demleyip süzün. Karışımın içine azar azar katın. Hepsini tekrar ısıtıp süzgeçten geçirin. Krem kıvamına gelince cam kavanoza koyun. Her gün kullanın.